Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ

Τελικά η κρίση αυτή που βιώνουμε ΟΧΙ δεν μας έβαλε μυαλό άλλα χώρισε τους Ελληνες τόσο που θυμίζει εποχή εμφυλίου …χωρίς όπλα ..

Η Δημοκρατία μας νοσεί ΟΧΙ γιατί άλλαξε εκείνη !

Άλλα γιατί στο όνομα της κάποιοι ΄΄ προοδευτικοί ΄΄ έχουν αναβάθμιση με την δική τους λογική και στο όνομα της ΄΄ προόδου΄΄ και της παγκοσμιοποίησεις που παλαιότερα κατηγορούσαν όλα όσα ξέραμε .

Το βλέπουμε παντού .

Η αλλαγή ηθικών δεδομένων , η φθίνουσα πορεία της οικογενείας η βια οι καταστοφές στο όνομα της αντίστασης , η ατιμωρησία και ανοχή , η προσπάθεια να θεωρηθούν ρατσιστές Ή και Φασίστες όσοι έχουν την παλαιά …για αυτούς … νοοτροπία της αγάπης για την Πατρίδα μας ….. η προσπάθεια αλλαγής της ιστορίας μας και θεμάτων που δεν αλλάζουν μια και την Ιστορία δεν την Γράφουν οι πολιτικοί.. αλλά ο Χρόνος  και η αλήθειά …

Παράδειγμα προς αποφυγή ο πρώην Υπουργός κ. Κουκουμπης που μας έκανε όλους εμάς που έχουμε ριζά από την Μικρά Ασία Παράνομους μετανάστες ….

Ενώ οι άλλοι που εδώ και χρόνια έρχονται από όλα τα μήκη και πλάτη της γης είναι … οι άνθρωποι που έχουν δικαιώματα και εμείς τους έχουμε υποχρέωση απεναντι τους  στο όνομα του ανθρωπισμού ..

Δυο μέτρα και δυο σταθμά ….

Παράξενα και απαράδεκτα πράγματα για έναν πολιτικό που τον πληρώνω εγώ και εκατομμύρια άλλοι Ελληνες … για να λέει …..

Ανοίγεις την Τηλεόραση σου και με αυτά που ακούς … τις θέσεις και απόψεις ατόμων που μας κυβερνούν και που Αντιπολιτεύονται τα αστυνομικά και κοινωνικά θέματα το καλύτερο που έχεις να κάνεις για να μην την σπάσεις είναι να δεις  ΑΝΝΙΤΑ ή Βουτσινα … εκεί μας έφτασαν

Η Ελλάδα νοσεί και η ανάρρωση είναι φοβερά δύσκολο να επανέλθει η Ελλάδα που είχαμε ανοικτές πόρτες και παράθυρα της Ελλάδας του σεβασμού και της ηθικής αξίας ……………….

4:01 μ.μ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.