Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

 Γράφει ο Φίλιππος Καρακώστας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα   το μεσημέρι στο Δημαρχείο Σαλαμίνας  η συνέντευξη τύπου των οργανωτών  των   διεθνών αγώνων    mountain bikes .

Συγκεκριμένα, 7-23 Φεβρουάριου, θα διεξαχθούν 4 διεθνείς αγώνες ΜΤΒ, κατηγορίας 1, της υψηλότερης που γίνεται στη χώρα μας.

 Η σειρά των αγώνων εντάσσεται στο  παγκόσμιο πρωτάθλημα και θα   δώσει σημαντικούς  βαθμούς στους  αθλητές στην προσπάθεια  τους να συμμετέχουν  τους   στους Ολυμπιακούς αγώνες στην Ιαπωνία.

Μεγάλος αριθμός αθλητών και σημαντικοί αθλητές του αθλήματος συμμετέχουν  στους αγώνες .

Πάνω από 145 αθλητές από 25 χώρες . Μεταξύ αυτών η  Ιαπωνία Ισλανδία  Αυστραλια Αμερική και πολλές ακόμα χώρες από όλα τα μήκη και πλάτη της γης συμμετέχουν και αυτό  δεν είναι τυχαίο .

Η Πιστά αγώνων στην περιοχή των Κανακίων  την  χαρακτηρίζουν  οι ίδιοι οι αθλητές Μοναδική σε ομορφιά και δυναμική .

Κάτι πολύ σημαντικό και μεγάλο κίνητρο για εμάς εδώ και να καταλάβουμε ότι η προστασία  και  αναδείξει του δάσους της περιοχής  είναι μονόδρομος για τον αθλητισμό την οικονομία αλλά και την ανάπτυξη που όλοι αναφερόμαστε…

Οι αγώνες ξεκινούν αύριο Κυριακή 10 το πρωί και τερματισμό κατά τις 4 στην παραλία των Κανακίων ..

Είναι μια ευκαιρία με  την παρουσία μας να δείξουμε την συμπαράσταση σε όλους τους αθλητές   και να στείλουμε το μήνυμα  ότι η Σαλαμίνα αξίζει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.