Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

O χειμώνας μπαίνει στη ζωή μας και μαζί του έρχεται η γρίπη και διάφορες άλλες λοιμώξεις που επηρεάζουν την υγεία.

Βασικός παράγοντας προστασίας από ιούς, μικρόβια και άλλους ανεπιθύμητους μικροοργανισμούς είναι ο σωστός αερισμός του χώρου, αφού εκατομμύρια σωματίδια και τοξικοί αέριοι ρύποι κυκλοφορούν καθημερινά στον αέρα και μολύνουν τις επιφάνειες του χώρου όπου κινούμαστε.

Γι΄ αυτό, ανοίξτε πόρτες και παράθυρα διάπλατα στο σπίτι ή το γραφείο ώστε ο αέρας που αναπνέετε να είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρός και υγιεινός. Μπορείτε να ενισχύσετε την καθαρότητα του αέρα που αναπνέετε με ειδικές συσκευές καθαρισμού, ιονισμού και απολύμανσης του χώρου, καθώς η νέα τεχνολογία μας υπόσχεται εξουδετέρωση των μικροοργανισμών από τον αέρα και τις επιφάνειες του σπιτιού ή του γραφείου.

Ο καθαρός αέρας

Βέβαια, η … επιχείρηση «καθαρός αέρας» μας προστατεύει επίσης και από μύκητες, αλλεργιογόνα όπως γύρη, μούχλα, ακάρεα σκόνης, τρίχωμα ζώων, διάφορα σωματίδια από τον καπνό τσιγάρου ή τζακιού και της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, αλλά και από οσμές της κουζίνας ή της κλεισούρας.

Σε ειδικές συσκευές κατάλληλες για χρήση σε χώρους όπου υπάρχουν παιδιά, ηλικιωμένοι και κατοικίδια αναφέρεται η εταιρία Santair AE, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της εμπορίας και υποστήριξης ιατρικού εξοπλισμού από το 1997.

Οι εξειδικευμένες συσκευές συνιστώνται, όπως η Aerte, για χώρους όπου ζουν άτομα με αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα, όπως η χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), το άσθμα κ.λπ.

 

Από το newsroom του economico.gr

ΠΗΓΗ https://economico.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.