Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

 

Γράφει η Άννη Μακρή

       Τα Δημοτικά Δρώμενα αλλάζουν λίγο  λίγο το ίδιο και η  εικόνα τους. Παραιτήσεις και ανεξαρτητοποιήσεις  που ομολογουμένως δεν περιμέναμε ήρθαν στο παρασκήνιο  τις τελευταίες  μέρες αλλά και ώρες!

Στο προσκήνιο λοιπόν έχουμε την Παραίτηση από  την Κοινοτική Σύμβουλο   Έλενα Σταυριανουδάκη   στην Κοινότητα Αιαντείου Σαλαμίνας .   Η Έλενα Σταυριανουδάκη   μετά από εσωτερικό προβληματισμό και ψυχική πικρία  όπως δηλώνει η ίδια αλλά χωρίς να μας αναφέρει τους λόγους έκανε γνωστή την παραίτηση της μέσω facebook  στις 17.01.2020,   τονίζοντας ότι οι λόγοι  αναφέρονται στο έγγραφο  που έχει καταθέσει η ίδια στις 15.01.2020( το οποίο περιμένουμε να κοινοποιήσει) εκφράζοντας φυσικά την στήριξη της πάντα στο Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιώργο Παναγόπουλο.  Την Έλενα Σταυριανουδάκη την έχει αντικαταστήσει στην Κοινότητα  Αιαντείου ο   Κώστας  Μωραΐτης από τον συνδυασ  « Το Ν.Η.Σ.Ι μας» ο οποίος ορκίστηκε την Δευτέρα 20.01.2020.

Συνάμα την ίδια ημέρα έχουμε την ορκωμοσία της Ελπίδας Νουφράκη  η οποία ορκίστηκε ως Κοινοτική Σύμβουλος στην Κοινότητα του Δήμου Σαλαμίνας ,

μετά από παραίτηση του Περιδκούρη Ευάγγελου(του Χρήστου )από το συνδυασμό   « Το Ν.Η.Σ.Ι μας» ο  οποίος είχε οριστεί από τον Πρόεδρο  της Κοινότητας Δήμου Σαλαμίνας Νίκο Αρσένη , ως αναπληρωτής για την άσκηση των καθηκόντων  του σε περίπτωση  απουσίας ή  κωλύματος του ίδιου του Προέδρου.

Ο Κώστας Μωραΐτης και η Ελπίδα Νουφράκη  ορκίστηκαν την ίδια ημέρα στο Δήμο Σαλαμίνας  εκφράζοντας  και οι δύο τις ευχαριστίες τους  στους πολίτες που τους ψήφισαν αλλά και στον ίδιο τον  Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη του.

Αναμένουμε φυσικά στην ανακοίνωση του αναπληρωτή προέδρου. Δεύτερη σε ψήφους πάντως  είναι η Μαρία Αλαμάγκου.

Από την άλλη πλευρά έχουμε μια ανεξαρτητοποίηση  τριών Δημοτικών Συμβούλων από το συνδυασμό «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ».   Συγκεκριμένα  της  Κυρίας Καρνέση  Αθηνάς  της κυρίας Καραγιάννη Ευαγγελία και του Κύριου  Βασίλη Ελευθεριανού . Οι λόγοι της παραιτήσεις τους αναγράφονται στο παρακάτω  έγγραφο.

———————————————————————————————–

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.