Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

..Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Για να μην αφήσω αιωρούμενο το σχετικό που έγραψα χθες για τον Τέρη, τον άρχοντα αυτόν της μελωδίας..Τον πραγματικό Ποιητή της Μελωδίας, να σημειώσω την εξέλιξη κι όπως αυτή διαμορφώθηκε. Γιατί πάντα οι καλοί, οι τίμιοι και οι ανιδιοτελείς αγωνιστές, έχουν από έναν καλό άγγελο να τους φυλάει. Μετά τη χθεσινή λοιπόν, δραματική έκκληση, για την υγεία του Τέρη, με τηλεφώνημά του, παρενέβη ο πρώην Δήμαρχος Αθηναίων και Υπουργός Υγείας, ο Άνθρωπος πάνω από όλα. Ο γλυκός, δοτικός και τόσο ευγενής Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος είπε πως θα διευθετήσει αυτός το θέμα της εγχείρησης ανοιχτής καρδιάς που πρέπει να κάνει ο γνωστός τραγουδιστής. Συστήνοντας γι’ αυτό το σκοπό και έναν κορυφαίο καρδιοχειρουργό, που θα δώσει αυτός όλες τις λύσεις, στο επιστημονικό επίπεδο.
Μόνο που πλέον η εγχείρηση δεν θα γίνει στο Ωνάσειο, μα στον Ευαγγελισμό Με όλες τις καλές επιστημονικά και ανθρώπινες προϋποθέσεις..
Δεν έχουμε λοιπόν παρά να ευχηθούμε στον Τεράκο Καλή Επιτυχία. Και προσωπικά να ευχαριστήσω και γω από καρδιάς τον κύριο Νικήτα Κακλαμάνη
…Όλα καλά λοιπόν μέχρι τώρα.. Δόξα τω Θεώ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.