Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

..Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Έπεσε μαύρο στην »οθόνη» της ψυχής..Που επιμένει αχνά να ζωντανεύει εικόνες.. Αυξάνοντας τους παλμούς της καρδιάς. Έφυγε μια φίλη.
Ένας γλυκός Άνθρωπος..Με απέραντη ευγένεια. Με καλλιέργεια, με συγκρότηση, με γνώσεις.. Μια καλή συνάδελφος. Έφυγε η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου Έτσι στα καλά καθούμενα. Γιατί του την έδωσε του χάρου, να στερήσει το λειτούργημα από τις αρχές και τα πρότυπα του..
…Άφησε την τελευταία της πνοή,σήμερα. Στα 74 της χρόνια. Από ανακοπή καρδιάς όπως ανέφερε η ιατρική διάγνωση.
Ένα από τα πιο αγαπητά και τα πιο ικανά στελέχη της ΕΡΤ Με μια μακρά και λαμπρή πορεία στον χώρο. Αφού την πορεία της την ξεκίνησε από το προδικτατορικό » Έθνος» Ξεκίνησε από τη σύνταξη των δελτίων ειδήσεων της ΥΕΝΕΔ το 1973 και λίγο μετά στο ίδιο τμήμα του ραδιοφώνου στο τότε ΕΙΡΤ. κι από το 1975 ξεκίνησε και την συνεργασία της με την »Απογευματινή» σαν Τηλεκριτικός. Εκείνη περίπου την περίοδο γνωριστήκαμε.
Μου τη γνώρισε ο αξέχαστος Βαγγέλης Μπίστικας. Από τότε ήμασταν καλοί φίλοι και συχνά τα λέγαμε. Πόσες και πόσες εικόνες, αυτή τη στιγμή, δεν »ψεκάζουν» βίαια την ψυχή μου.
Που το ανεπίστρεπτο ταξίδι της, μου φέρνει στον νου και τον σύζυγό της.Τον υπέροχο Μέμο Φαράκο. Στην φωτογραφία που κι αυτός μας λείπει τόσο.. Φίλος καρδιάς κι αυτός
Και δάσκαλος μου.. Δυο σπουδαίοι άνθρωποι. Που πλέον η απουσία τους, τώρα και της Χριστίνας, βαραίνει τόσο το κλίμα. Και ορφανεύει πιότερο ακόμα την Ελληνική δημοσιογραφία.
…Καλό σου ταξίδι ρε Χριστίνα. Λίγες μοναχά ημέρες μετά τη γιορτή σου..Τι σου φύλαγε η πουτάνα η ζωή.. Αχχχ μάτια μου. Ας είναι τουλάχιστο ελαφρύ το χώμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.