Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ

Ένα ακόμα άρθρο ΄΄ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΞΕΝΟΥ ΄΄ και αυτή την φορά θα ασχοληθούμε με την κάκιστη συνήθεια των Διοικούντων να απαξιώνουν κάποια από τα έργα των προηγούμενων Δημοτικών Άρχων..

Και αυτό το αναφέρω μια και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου έργα που πραγματοποιήθηκαν και εμείς πληρώσαμε ,να τα εγκαταλείπουν στην φθορά του χρόνου οι επόμενες Δημοτικές αρχές ..αδιαφορώντας εάν είναι έργα που προσφέρουν και ομορφαίνουν τον τόπο μας

Παράδειγμα οι πανέμορφες κατασκευές για την αναμονή επιβατών λεωφορείων του ΚΤΕΛ στις περιοχές Αμπελακιων και Σεληνιων που είχαν κατασκευαστεί πριν πολλά χρόνια νομίζω επί δημαρχίας του κ. Τραυλού.

Από την ημέρα που κατασκευάστηκαν κανένας από τις επόμενες Δημοτικές Αρχές δεν έβαλε λίγη λάσπη ή ένα τούβλο…. ώστε να ευπρεπιστούν και να συντηρηθούν … Γκρεμισμένα κομμάτια των κτισμάτων,  σπασμένα τζάμια, σπασμένες οροφές , γεμάτο  μπογιές …με συνθήματα πάσης φύσεως ..

Αυτές τις κατασκευές όπως είναι σήμερα μισό γκρεμισμένες και σε άσχημη κατάσταση θα αντικρίσει και ο΄΄ ΞΕΝΟΣ΄΄ μας ΄΄που θα επισκεφτεί το νησί μας κατά την διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων των 2.500 χρόνων από την Ναυμαχία της Σαλαμίνας

Και εδώ η Σημερινή Αρχή και οι υπεύθυνοι Αντιδήμαρχοι μπορούν να αλλάξουν αυτήν την κακή συνήθεια …. και να ξαναφέρουν στην αρχική τους μορφή αυτές τις στάσεις στις περιοχές των Αμπελακιων και Σεληνίων ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.