Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Τον Ιανουάριο διεξάγονται εκλογές μεταξύ των νέων του νησιού (ηλικίες από 15 μέχρι 25 ετών) για έναν θεσμό που ναι μεν υπήρχε και στο παρελθόν, αλλά δεν δούλεψε σχεδόν σε κανέναν τομέα.

Είναι το συμβούλιο Νεολαίας!

Θα είναι ένα Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας πίσω από το Δημοτικό Συμβούλιο!

Με γνωμοδοτικό χαρακτήρα, ώστε να περνάει η φωνή των νέων σε αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις.

Οι νέοι που θα εκλεγούν σε αυτό το 15μελές  συμβούλιο Νεολαίας θα αναλάβουν ο καθένας κι έναν τομέα της δημόσιας ζωής  ώστε να παρακολουθούν τις δράσεις και να προτείνουν  λύσεις φρέσκιες  , όπως οι νέοι τις αντιλαμβάνονται.

Μεταξύ των υποψηφίων κι ένας 16χρονος. Ο Δημήτρης Βασιλειάδης .

Τον συναντήσαμε και είχαμε μία κουβέντα μαζί του, για τις φιλοδοξίες του, τις αγωνίες του, τα όνειρά του. Ακόμη και εκτός κάμερας, μας φάνηκε αρκετά ενημερωμένος στα δρώμενα του Δ. Συμβουλίου της Σαλαμίνας. Φιλόδοξος, δραστήριος και καθόλου «καναπεδάτος»!

Σε κάποιο μέτρο είναι αγωνίες και όνειρα όλων των νέων και μακάρι το νέο Συμβούλιο Νεολαίας να τύχει της προσοχής του νέου Δημοτικού Συμβουλίου. Μόνο κέρδος μπορεί να υπάρξει από αυτήν την συνεργασία!

Πριν  σας αφήσουμε να δείτε την βιντεοσκοπημένη συνέντευξη, θα θέλαμε να πούμε στους νέους του νησιού μας  να συμμετάσχουν στην εκλογή!

Οι υποψηφιότητες λήγουν  στο τέλος του χρόνου!

Για να έχουν άποψη οι νέοι πρέπει να συμμετέχουν !

Και το ΣΑΛΑΜΙΝΙΩΝ ΒΗΜΑ είναι ανοιχτό  να δώσει βήμα σε όποιον ακόμη νέο θελήσει να κοιτάξει μέσα από την κάμερα τους συμπολίτες του για να καταθέσει κι αυτός τις ελπίδες του.

Η συνέντευξη του Δημήτρη Βασιλειάδη  (με την καθοριστική βοήθεια του Φίλιππου Καρακώστα στην κάμερα) είναι εδώ :

ΜΑΝΟΣ ΚΙΛΗΜΑΝΤΖΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.