Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε ότι προσφέρει πλέον στους δημότες τη δωρεάν συλλογή παλιών ογκωδών ηλεκτρικών συσκευών από το σπίτι τους, σε συνεργασία με την εταιρεία Free Recycle.
Με αυτό τον τρόπο, δίνεται ένα παραπάνω κίνητρο για ανακύκλωση σε όποιον θέλει να πετάξει μία παλιά ογκώδη ηλεκτρική συσκευή, αφού δεν χρειάζεται να κάνει τίποτε άλλο από το να πάρει τηλέφωνο και να ζητήσει τη συλλογή της από το σπίτι του.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Δήμου αναφέρει:

«Ο Δήμος Νέας Σμύρνης θεωρώντας πως η Ανακύκλωση πρέπει πλέον να γίνει τρόπος ζωής όλων των πολιτών προχώρησε σήμερα στην υπογραφή συνεργασίας με την εταιρία Free Recycle του κυρίου Κωνσταντίνου Σκουμπούρη για τη δωρεάν ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Με ένα τηλεφώνημα στο 2108064400 και εντός τεσσάρων ημερών έρχεται συνεργείο της εταιρίας, παίρνει από το διαμέρισμά σας υπολογιστές, οθόνες, εκτυπωτές, τηλεοράσεις, πλυντήρια, ψυγεία κ.ά. χωρίς κανένα κόστος για σας.»

ΠΗΓΗ https://epikaira.wordpress.com/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.