Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

..Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Να τον χαίρεται που τον έχει…. Η Ν.Δ των νέων ηθών.όπως λέει …
…Να τον χαίρεται κι ο κ. Μητσοτάκης μες τους νεοφώτιστους του
Δεν φθάνει που με τις διαχρονικές πολιτικές απάτες τους,όλοι Με την αλόγιστη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος. Και μ’όλα τα άλλα τους αμαρτήματα, κατάντησαν την Κοινωνική Πολιτική της χώρας σαν τα μούτρα τους,
Βγάζουν κι από πάνω γλώσσα.. Πόσο πια θράσος να χωνέψουμε..
Με όλους αυτούς τους ανεκδιήγητους, όλων των κομμάτων που μας προκαλούν κι από πάνω. Πουλώντας μούρη στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν Μου το έστειλε αυτό το σχόλιο του εν λόγω κυρίου, η κ Φατούρου. Η μανούλα της Άσπας μας. Με την αυτονόητη αγανάκτηση της.
Συγχαρητήρια φίλε υπουργέ κ. Κικίλια . Να χαίρεσαι το νέο απόκτημά.
Τον ουρανοκατέβατο συνήγορο σου
…Δεν ξέρω αν απαντήθηκε από το κόμμα η παρούσα θέση.
Η αν ανασκευάστηκε αυτή από τον ίδιο. Μακάρι μια από τις δυο πλευρές να κατάλαβε το ατόπημα και να πήρε θέση.
Αυτό που αναρωτιέμαι και με προβληματίζει, είναι το που τις βρίσκετε αυτές τις διάνοιες και τις ορίζετε στελέχη σας..Πόσο κόπο θέλει η ανεύρεση τους. .
…Η μέριμνα κύριοι των πασχόντων συνανθρώπων μας, είναι θέμα που σας αφορά..Θέλετε δεν θέλετε. Κι αν δεν μπορείτε να βρείτε τα χρήματα περιορίστε λίγο την διασπάθιση τους. Με τα πολυτελή υπηρεσιακά σας αυτοκίνητα. Με τις συνεχείς σας μετακινήσεις με τα κρατικά learjet που κοστίζει κάθε τους πτήση μια περιουσία.. Με τα πολυμελή στελέχη των γραφείων σας.Και με όποιον τρόπο εσείς νομίζετε.
Την ζωή των συνανθρώπων μας δεν θα την παζαρεύεται εσείς με όποιον τρόπο σας βολεύει Έλεος πλέον.
…Με την κ. Φατούρου ετοιμάζουμε μια μεγάλη συνέντευξη τύπου,με δημοσιογράφους από όλα τα μέσα. Ώστε να ενημερωθεί όλος ο Ελληνικός λαός, για την κατάσταση της Άσπας..Κι όλων των παιδιών που υποφέρουν σαν την Άσπα. Και με την τραγική απουσία του κράτους στον πόνο όλων αυτών των παιδιών..Και των ανθρώπων που είναι δίπλα τους και υποφέρουν κι αυτοί το ίδιο.Από την ανέχεια και από την άνιση διαχείριση του φοβερού προβλήματος που τους ανέκυψε.
Περιμένετε. Και να δείτε όλοι σας πως θα αναγκαστείτε να πάρετε πίσω, τις θέσεις σας αυτές. Σαν κι αυτή που εκφράζει με περίσσιο θράσος ο εν λόγω κύριος ..Που είναι, λέει, και Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη ..
Τρομάρα μου..Και πείτε στον κ. »Πως τα χρήματα του κράτους είναι δικά μας.» Να το μάθει μιας που δεν το γνωρίζει. Απλά σας αναθέσαμε την χρηστή διαχείρισή τους Την χρηστή Το τονίζω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.