Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ

Βουλευτής του ΣΎΡΙΖΑ κ. Γιαννούλης  … Ποινικό  αδίκημα  να ψήνουν χοίρινο ,και να καταναλώνουν αλκοόλ..κάποιοι προκείμενου να προκαλέσουν τους μετανάστες …

Από την άλλη θυμάμαι  μια άλλη πράξη που γίνετε και μάλιστα με την άδεια του ελληνικού κράτους  των  μεταναστών – προσφύγων αυτήν την φορά  !

Τους χιλιάδες μουσουλμάνους  να   προσεύχονται δημοσίους   χώρους  όπως από έξω από το πανεπιστήμιο στην καρδιά των Αθηνών  !!

Ακόμα και το αυτόμαστίγωμα στους δρόμους του Πειραιά σε θρησκευτική εορτή τους ..

Και ρωτάω … γιατί κύριοι  … δυο μετρά και δυο σταθμά ;

Δικαιώματα έχουν μόνο οι μετανάστες -προσφυγές ;

Ρωτήσατε τους Ελληνες  Χριστιανούς Αν αυτό τους προκαλεί ;;

Εκεί δεν υπάρχουν ενέργειες που μπορεί να προκαλούν  ;

Γιατί βλέπετε μόνο τα δικά μας και δεν στρέφετε το βλέμμα σας και από την άλλη ;

Όταν κάποιος έρχεται  στην χώρα σου και μάλιστα απρόσκλητος είναι υποχρεωμένος  να σε σεβαστεί και να δεχθεί την κατάσταση που υπάρχει στην χωρά που πάει ! και όχι να διεκδικεί και μάλιστα να απαιτεί ….

Αν στο σπίτι μου κάποιος επισκέπτης   συμπεριφερόταν  χωρίς να σεβαστεί τον ιδιοκτήτη που τον ταΐζει, τον κοιμίζει ,του δίνη και …αέρα… χρήματα ,  θα τον είχα πετάξει έξω χωρίς δεύτερη κουβέντα  …

Άτομα όπως ο κ Γιαννούλης  που τους πληρώνουμε όλοι εμείς   … ξεχνούν ότι είναι εκπρόσωποι των Ελληνων και όχι των προσφύγων – μεταναστών ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.