Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Σαλαμίνα, 25.10.2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Πραγματοποιήθηκε στις 24.10.2019 συνάντηση του Δημάρχου Σαλαμίνας Γιώργου Παναγόπουλου και του Διοικητή ΔΑΛ Δημοσθένη Μπακόπουλου.

Kατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για την πρόοδο των ναυαγιαιρέσεων στην περιοχή του Τύμβου Σαλαμίνας. O Διοικητής ΔAΛ εξέφρασε την πεποίθηση του ότι οι ναυαγιαιρέσεις θα ολοκληρωθούν πριν τον συμφωνημένο συμβατικό χρόνο (Απρίλιος 2020), ώστε ο Δήμος και η τοπική κοινωνία να σχεδιάσουν ορθολογικά τις εκδηλώσεις για τα 2.500 χρόνια από την Ναυμαχία της Σαλαμίνας. Ο Δήμαρχος ζήτησε το έργο των ναυαγιαιρέσεων να συνεχιστεί απαρέγκλιτα και υπογράμμισε τη σημασία του για το νησί. Παράλληλα συμφωνήθηκε η ΔΑΛ να συνδράμει τον Δήμο Σαλαμίνας κατά την προετοιμασία των εκδηλώσεων για την επέτειο των 2.500 ετών από την Ναυμαχία της Σαλαμίνας.

Στο παρόν στάδιο συμφωνήθηκε η ΔΑΛ να συνδράμει τον Δήμο Σαλαμίνας στην αναβάθμιση των υποδομών της περιοχής του Μόλου Καματερού αναλαμβάνοντας την απομάκρυνση των ναυαγίων της περιοχής της και συμβάλλοντας με εξειδικευμένο προσωπικό στην αναλυτική καταγραφή των αναγκαίων παρεμβάσεων.

 

Εκ του Γραφείου Τύπου»

Με εκτίμηση,

————————————–

ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Σ.Β Σημαντική η συμβολή για αλλαγή  της  άθλιας κατάστασης στον αρχαίο Λιμένα και σε όλη την Περιοχή της Κυνόσουρα .

Μπράβο στον Διοικητή κ. Δημοσθένη Μπακόπουλο και στο Δήμαρχο κ. Γιώργο Παναγόπουλου..

Ο οποίος πρέπει να εκμεταλλευτή ΄΄ την  Δ.Α.Λ ..ώστε να καθαρίσει ολόκληρη η ιστορική περιοχή ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.