Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

.Γράφει ο Πάνος Καλουδάς
…Οι όμορφες αισθαντικές βραδιές του Οκτώβρη,εξακολουθούν να προκαλούν τους Αθηναίους, για μια »δραπέτευση» στην καταπράσινη όαση του »Μαγεμένου Αυλού».. Μαγεμένες βραδιές, μέσα σε ένα περιβάλλον γεμάτο ομορφιά, ποιότητα και ευγένεια. Όπου οι στιγμές εκείνες της χαλάρωσης, αποκτούν το ξεχωριστό τους νόημα. Μέσα σε ένα περιβάλλον, τόσο φιλικό, τόσο οικείο, τόσο πολιτισμένο.. Υπό το άγρυπνο βλέμμα του Δημήτρη Θεοφίλου και των συνεργατών του,να παρακολουθεί γύρω, για την όποια άμεση εξυπηρέτηση.. Και την απόλυτη αρμονία. Την εφαρμογή της ουσιαστικής έννοιας της φιλοξενίας Μέσα σε μια ατμόσφαιρα τόσο ξεχωριστή,από οποιαδήποτε άλλη ανάλογη φιλοξενία. Αυτή την ζεστή ατμόσφαιρα, την διαφορετική από κάθε άποψη. που πριν από έξι δεκαετίες, καθιέρωσε η μητέρα του Δημήτρη, η αδελφή της διεθνούς φήμης χορεύτριας Λίντας Άλμα, ( συζύγου του Μάνου Κατράκη) όταν δειλά ξεκινούσε μαζί με τον άνδρα της Θεόφιλο Θεοφίλου,το μαγευτικό της εγχείρημα . Αυτή την αξιοπρεπή και γεμάτη αρετές φιλοξενία, που διατήρησε ως κόρην οφθαλμού κι ο Δημήτρης όλα αυτά τα χρόνια. Καθιστώντας τον »Αυλό» του, πρώτο μέσα στους πρώτους χώρους της εστίασης.. Και της ποιοτικής διασκέδασης.


Ένας χώρος, που τόσο τρυφερά υμνήθηκε από τον Μάνο Χατζιδάκι..
Και τιμήθηκε από όλους τους κορυφαίους του πνεύματος μας.
Ένας χώρος που δεν διστάζει να δώσει βήμα έκφρασης, σε κάθε νέο καλλιτέχνη, εάν και εφ’ όσον το αξίζει. Αυτό θα κάνει και τούτο τον χειμώνα, στο πρόγραμμά του. Το οποίο τώρα ετοιμάζεται, ώστε η κάθε του βραδιά να είναι ξεχωριστή.. Γεμάτη μελωδικότητα, μοναδικότητα και τρυφερά συναισθήματα.. Είναι σίγουρο πως ο »Αυλός» δεν αποτελεί κόσμημα μόνο για την οδό Αμύντα του Παγκρατίου, μα για όλη την Αθήνα..
…Δίνοντας παραδείγματα και σε όλους τους επαγγελματίες του χώρου, στο πως χτίζεται μια αξιοπιστία μεταξύ του κοινού και της διεύθυνσης. Πως η τελευταία, θα πρέπει να σέβεται και να τιμάει το πρώτο..Που αυτό της δίνει και το δικαίωμα ύπαρξης. Τέλος.. Και αυτόν τον χειμώνα λοιπόν, ο »Μαγεμένος Αυλός» θα αποτελέσει τον φιλικό χώρο όλων, με τη ζεστή του ατμόσφαιρα, τις υπέροχες φωνές του και την μοναδική του κουζίνα. Με όλους εκείνους τους πειρασμούς και του πιο απαιτητικού ουρανίσκου..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.