Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

..Γράφει ο Πάνος Καλουδάς

…Διότι το να ερμηνεύσεις μύθους, δεν αρκεί μόνο το χάρισμα.
…Θέλει και σοφία και γνώση και τεχνική, στο να μπορέσεις να δώσεις την αίσθηση και την ατμόσφαιρα. Τον όγκο εκείνο της πληθωρικής, μοναδικής και Εθνικής μας, Σοφίας Βέμπο..
Και πόσο τέλεια αλήθεια, ζωντανεύει εκείνον τον θρύλο του τραγουδιού μας, η αστείρευτη Νάντια..Η τόσο ξεχωριστή
…Πρόκειται για την εναρκτήρια εκδήλωση της φετινής σειράς των μουσικών παρεμβάσεων »Πολυφωνίες» που θα πραγματοποιηθεί, στο αίθριο του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου…Που έχει επετειακό χαρακτήρα και είναι αφιερωμένη στην μεγάλη μας θρυλική τραγουδίστρια της Νίκης την Σοφία Βέμπο. Που λόγω Εθνικής επετείου, αυτό τον μήνα, όπως δυστυχώς μόνο κάθε Οκτώβρη έχει την τιμητική της.
Ένα όμορφο ταξίδι, γεμάτο τρυφερότητα και νοσταλγία, από την μοναδική μας Νάντια Καραγιάννη Ένα ταξίδι που κανείς και καμία δεν θα πρέπει να χάσει. Στο ταξίδι της Νάντιας συνοδοιπόροι της δυο υπέροχοι μουσικοί..Ο Κυριάκος Γκουβέντας στο βιολί και ο Γιάννης Τσέρτος στο πιάνο.
…Στόχος της εκδήλωσης είναι να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να γνωρίσουν οι νεώτεροι, τις αξέχαστες αυτές μελωδίες..
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, στις 12.00 στο αίθριο του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.Είναι μια ευκαιρία να απολαύσουμε την Νάντια και σε άλλα της ακούσματα..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.