Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΣ ΚΙΛΗΜΑΝΤΖΟΣ

ΤΟ ΣΑΛΑΜΙΝΩΝ ΒΗΜΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ…

Έγινε το Σάββατο 12  Οκτωβρίου στην πίστα των Μεγάρων, ο 5ος αγώνας ταχύτητας  μοτοσυκλετών , του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Με τον Σαλαμίνιο Σωτήρη Μπεγνή επι κεφαλής της βαθμολογίας  και με σοβαρές πιθανότητες να στεφθεί πρωταθλητής, δόθηκε η εκκίνηση και στην αρχή έγιναν κάποιες διερευνητικές μάχες με τους Σινιώρη και Πίπο.

Γρήγορα ο Σ.Μπεγνής ανέβηκε στην πρώτη θέση  και άρχισε διαδοχικά να αυξάνει την διαφορά του από τους ανταγωνιστές  και τελικά τερμάτισε άνετα πρώτος , με δεύτερο τον περσινό πρωταθλητή  Λ.Πίπο και τρίτον τον (τραυματισμένο από τον προηγούμενο αγώνα) Σ.Σινιώρη .

Ο τερματισμός βρήκε τον Σωτήρη Μπεγνή πρωταθλητή  Ελλάδος στην μεγαλύτερη κατηγορία (SUPERBIKES) ήδη από τον 5ο αγώνα , χωρίς να χρειάζεται  να έχει αγωνία για τον 6ο και τελευταίο αγώνα της Κυριακής.

Ο Σωτήρης βέβαια θα τρέξει και στον 6ο, τιμώντας έτσι και τους συναγωνιστές του και  τους χορηγούς του αλλά και τους ανθρώπους της ομάδας του και όσους θεατές θελήσουν να παρακολουθήσουν τον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος, που χωρίς το βαθμολογικό άγχος εγγυάται μάχες για την ευχαρίστηση του αγώνα.

Από το Σάββατο λοιπόν η Σαλαμίνα γιορτάζει τον δικό  της πρωταθλητή και ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Σαλαμίνας  , Σ.Μ.Α.Σ.  συγχαίρει τον  αθλητή της  Σωτήρη Μπεγνή για την άξια κατάκτηση του πρωταθλήματος !

Φωτογραφίες salaminionbima  Μάνος Κιλιμάντζος  :

Ο αγώνας :  https://photos.app.goo.gl/at24b4t7Mb8dYo486

Η στέψη : https://photos.app.goo.gl/4q26RkuYHHTh1k2f9

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.