Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

…Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Η Αθηνά.ανήκει σ’αυτή την κατηγορία των καλλιτεχνών, που ο αλησμόνητος Θανάσης Βέγγος, αποκαλούσε »παντός καιρού»..
Ήταν αυτοί οι εργάτες της τέχνης, που στωικά τραβούσαν το κουπί, της »γαλέρας»,προσέχοντας απλά μην φύγουν από τις αρχές και τις αξίες που υπηρετούσαν. Με την δεδομένη τους αγάπη στο τραγούδι.
Και τον σεβασμό τους,στην ορθή εκτέλεσή του. Με το ανάλογο ύφος και χρωματισμό που απαιτούσε
…Η Αθηνά ναι..Πληρεί αυτούς τους όρους, όπως ο αξέχαστος Θανάσης είχε ορίσει. Άλλωστε δεν είναι μόνο τραγουδίστρια.. Είναι και εξαίρετη ηθοποιός, με λαμπρή πορεία στον χώρο. Τόσο στο κλασσικό ρεπερτόριο, όσο και στο στο ελαφρύ στην κωμωδία. Είναι όμως και τραγουδίστρια με ξεχωριστές αξίες που αναδεικνύουν και τις σπουδές που έχει κάνει σ’αυτό.
Μεγάλοι μας συνθέτες,όπως ο Σταύρος Ξαρχάκος,ο Μίμης Πλέσσας ο Κώστας Ξενάκης, χαίρονται να την ακούν να ερμηνεύει τραγούδια τους..Με αυτό το πάθος που καταθέτει.
Και το μέταλλο που διαθέτει. Με την βαθιά επιβλητική φωνής της..Όσοι περάσατε από τον »Μαγεμένο Αυλό» σίγουρα την ξέρετε Φυσικά και από άλλους χώρους που εμφανίζεται η Νανά.
…Η οποία σε κάποιες της πτυχές μου μοιάζει..Είμαστε κι οι δυο συλλέκτες ειδών που χαρακτήρισαν την λαϊκή τέχνη. Με τα όσα έχει στα χρόνια της μαζέψει η Νανά, το ίδιο και εγώ, άνετα ανοίγουμε κι από ένα μεγάλο μουσείο.
…Κατά τα άλλα είναι ένας ευγενής, φιλικός και καλλιεργημένος άνθρωπος, που η κοινή μας φίλη, η γνωστή και σπουδαία μας ηθοποιός η Μαίρη Χρονοπούλου, συχνά αναζητάει, την όαση της συντροφιά της.. Η φωτογραφία είναι από μια ραδιοφωνική εκπομπή του »art fm» του φίλου μου Νίκου Αμάραντου, που την είχα προσκαλέσει. Και κάναμε, μια υπέροχη κουβέντα.. Γύρω από την πολύπαθη στην Ελλάδα, τέχνη..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.