Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ

Πρώτη ημέρα του φεστιβάλ Γαστρονομίας .

Με την παρουσία του  υπουργός Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, της Αντι περιφερειάρχη Νήσων κ. Βάσως Θεοδωρακοπούλου- Μπογρη  του Δημάρχου Σαλαμινας κ.Γιωργου Παναγόπουλου , Αντιδημαρχων και Δημοτικών Συμβούλων και πλήθος κόσμου ξεκίνησε το Α ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας στη Σαλαμίνα.

Συμμετείχαν ΔΙΙΕΚ (μαγιάτικης ) και παρουσίασαν  την ιδιαίτερη γαστρονομική και πολιτιστική τους παράδοση , παράλληλα στο χώρο της πλατείας  Εθνικής Αντιστάσεως υπήρξαν και παραγωγοί τοπικών προϊόντων …

 Επαγγελματίες μάγειρες – σεφ, παρασκεύασαν  και παρουσίασαν  τις συνταγές παραδοσιακής σπιτικής κουζίνας της Σαλαμίνας με θέμα το χταπόδι . Τις γεύσεις αυτές, οι επισκέπτες μπόρεσαν  και τις δοκίμασαν.  .

Ακολούθησαν  οι απονομές  των διαγωνιζομένων των ΔΙΙΕΚ και   μουσικοχορευτικη  εκδήλωση με παραδοσιακούς σκοπούς  της Σαλαμίνας ..

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι ελεύθερη και τα προσφερόμενα φαγητά είναι κερασμένα και αυτό θα συνεχιστή και σήμερα Κυριακή  .

Ήταν μια διαφορετική εκδήλωση και παρά τις όποιες δυσκολίες υπήρξαν  είχε επιτυχία και κυρίως διάθεση και από τους διοργανωτές αλλά και από το πλήθος του κόσμου που ήταν εκεί..

Είναι μια αξιόλογη προσπάθεια και αξίζει να ήμαστε και σήμερα 2η ήμερα του Φεστιβάλ όλοι εκεί ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.