Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

.Γράφει ο Πάνος Καλουδάς..
…Για μια χρονιά ακόμα, ο γνωστός τηλεοπτικός παραγωγός και ιδιοκτήτης των »στούντιο ΚΑΠΑ», ο κ.Γιώργος Καραγιάννης θα τιμήσει με την παρουσία του, την εκδήλωση, για την ημέρα Εθνικής Μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, από το Τουρκικό κράτος.
…Να σημειωθεί πως ο Τριπολιτσιώτης στην καταγωγή κ. Καραγιάννης, πρόσφερε στην γενέτειρα του,το επιβλητικό μνημείο μπροστά από το οποίο γίνεται η τελετή μνήμης Καθώς και την πλήρη διαμόρφωση του χώρου..
Που ήταν κάποτε, μια αλάνα, που μικρός έπαιζε εκεί με τους φίλους του
…Αξίζει να σημειωθεί,πως με τον Ν.2645\98 ορίζεται η 14\9 κάθε έτους, ως ημέρα Εθνικής Μνήμης του αφανισμού των Ελλήνων της Μικράς Ασίας. Ο φετινός εορτασμός,σύμφωνα με το Π Δ 304\2001 θα γίνει την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.30 στον Ιερό Ναό Αγίας Κατερίνης. Τρίπολης Κατόπιν θα ακολουθήσει συγκέντρωση,στον χώρο του Μνημείου των Προσφύγων στην Πλατεία Προσφύγων Μικράς Ασίας »Γεώργιος Καραγιάννης» Όπου θα γίνει η έπαρση της σημαίας και η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον πρόεδρο της »Παν-προσφυγικής Ένωσης» κ. Νικόλαο Τσιαμούλο. Και η κατάθεση στεφάνων ..
…Ο κ. Καραγιάννης παρά το κοπιαστικό ταξίδι, αυθημερόν, λόγω υποχρεώσεών του, θα παραστεί και θα καταθέσει και κείνος στεφάνι, στην μνήμη των γονιών του. Και όλων φυσικά των Μικρασιατών, που υπέστησαν την γενοκτονία εκείνη. Ώστε η μνήμη να παραμένει πάντα νωπή Και η προσοχή σε εγρήγορση.. Γιατί οι καιροί και πάλι εγκυμονούν κινδύνους..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.