Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

..Γράφει ο Πάνος Καλουδάς..
…Μέσα σε κλίμα οδύνης, η Ελλάδα αποχαιρέτησε τον μελωδό της Συγγενείς,φίλοι,συνάδελφοι και απλός κόσμος, με συντριβή συνόδεψαν τον δημοφιλή καλλιτέχνη στην τελευταία του κατοικία
Τραγικές φιγούρες, με χαραγμένο τον πόνο στα πρόσωπά τους η σύζυγός του Ελένη και η κόρη του Μαρία..
…Παρόντες μεταξύ άλλων, στην εξόδιο ακολουθία, ο πρωθυπουργός, κυβερνητικά στελέχη και εκπρόσωποι κομμάτων …Παρόντες όμως και όλοι σχεδόν οι συνοδοιπόροι του στην τέχνη. Συντετριμμένοι κι αυτοί.. Και έκπληκτοι. Από το τραγικό ξαφνικό συμβάν.. Ο Σταρόβας δακρυσμένος..
Το ίδιο κι ο Κότσιρας κι η Αρβανιτάκη κι ο Πορτοκάλογλου και όλοι..
Που όσο κι αν προσπαθούσαν πίσω από το μαύρο γυαλί να δείξουν μια ψυχραιμία η συντριβή δεν τους το επέτρεπε..
…Ήταν αναπάντεχη η απώλεια, του εκλεκτού καλλιτέχνη στα 63 του μόλις χρόνια.. Μια απώλεια που βύθισε σε θλίψη, όλη τη χώρα. Καθώς ήταν εξαιρετικά αγαπητός.. Χάρι στην μοναδικότητα της μουσικής του..Στην κατάθεση ψυχής που μαρτυράει αυτή..Στη συνέπεια, και το ήθος που εκφράζει.Στο μεγαλείο που εκπέμπει..
…Με συντριβή και ο πρωθυπουργός, αποχαιρέτησε τον καλλιτέχνη.. Ευχόμενος στους οικείους του δύναμη και υπομονή.. Το πλήθος στο κοιμητήριο του Ζωγράφου ήταν απίστευτα μεγάλο. Μαρτυρώντας και το μέγεθος της αγάπης που είχε ο καλλιτέχνης, από το κοινό του..
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Και ήρεμη η ψυχή του..
Του τόσο υπέροχου στο όσο κράτησε το διάβα της ζωής του..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.