Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

…Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Μέσα σε μια οικογένεια, μουσικών- καλλιτεχνών,πως γίνονταν εκείνη να ξεφύγει ; Να »γλιστρήσει» από τις συντεταγμένες και να βρεθεί αλλού. Άλλωστε πως να διέψευδε και την παροιμία που λέει για το.. »μήλο που πέφτει κάτω από την μηλιά..»
…Η Κωνσταντίνα μας λοιπόν.. Το 17χρονο αγγελούδι με τα πανέμορφα σπινθηροβόλα μάτια που μαρτυράνε εξυπνάδα και συγκρότηση.. Και το γλυκό, γεμάτο νεανική αύρα,προσωπάκι.
…Ξεκινάει λοιπόν το κορίτσι, ανοίγοντας τα φτερά της, για την απογείωση της στον Γαλαξία της τέχνης που επέλεξε να υπηρετήσει…Αυτές τις μέρες δίνει εισαγωγικές εξετάσεις,σε μια από τις καλύτερες και εγκυρότερες Δραματικές Σχολές της Αθήνας..Με σκοπό, να γίνει μια καλή ηθοποιός. Μιας κι έχει και την έφεση και το ταλέντο. Καρά-δοκιμασμένο αυτό,από διάφορες καλλιτεχνικές παραστάσεις. Από ακούσματα..;
Ο μπαμπάς μουσικός- συνθέτης τραγουδιστής..Η γιαγιά αγαπημένη κι αυτή τραγουδίστρια.
Νομίζω τα χνάρια είναι και αρκετά και καθοριστικά….
…Όμως πέρα από αυτά, η Κωνσταντίνα έχει τις δικές της αξίες Την δική της δυναμική και αποφασιστικότητα.. Όπλα ικανά να της διασφαλίσουν την διέλευση προς την οδό των ονείρων της. Και να της δώσουν την ώθηση που απαιτείται.
…Η Κωνσταντίνα Καραγιάννη, είναι ένα πολύ καλό και ευγενικό παιδί..Με ήθος και όρια.. Μα φυσικά και με τις άπειρες νεανικές της ανησυχίες. Με μια σεμνότητα μοναδική. Που πια φθάνει να της δημιουργεί και ανασφάλειες..Του τύπου..»Λέτε;; Θα τα καταφέρω;;» »Θα το προσπαθήσω»
Είναι όμορφη..Έχει ένα καθαρά κινηματογραφικό πρόσωπο, με Μεσογειακές δομές. Είναι ευαίσθητη, τρυφερή, συνεσταλμένη, Είναι όπως είπαμε και αποφασιστική.
Κι αυτό τελικά είναι που μετράει, σε έναν νέο παιδί, που θέλει να παραμερίσει τον ιστό και την θαμπάδα του κατεστημένου, για να μπορέσει να περάσει, μέσα στον πυρήνα της ζωής.
…Της εύχομαι κάθε επιτυχία..
Είναι πια φίλη μου και την τιμώ.
Όπως τιμώ τον μπαμπά της..Και την λατρεμένη μου γιαγιά της
Που με τόση αγάπη, υπομονή και φροντίδα,την συμβουλεύει και την προστατεύει. Το ίδιο όπως και η μανούλα της..
–Κωνσταντίνα, μπροστά πια κοιτάμε.
Κι έχεις τις δυνατότητες, να βαδίσεις σε καθαρούς ορίζοντες.
Στο εύχομαι γλυκιά μου. Κι από του χρόνου πρώτα ο Θεός μέσα στο πρωταγωνιστικό κάστινγκ μιας καλής τηλεοπτικής σειράς. Και καλής θεατρικής ή κινηματογραφικής παραγωγής, δεν θα μας χαλούσε ..Σωστά..;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.