Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ

… Αύριο μετά την επιλογή  των Αντιδημάρχων  ξεκινά στο Δ.Σ του Δήμου Σαλαμίνας  η επιλογή των προσώπων που θα  πλαισιώσουν την διοίκηση του Δήμου ..

… Ελπίδες πολλές… αλλά και άλλες τόσες  επιφυλάξεις … μια και το παρελθόν ,  μάς  έχει διδάξει πολλά …

… Για το πως ξεκινά μια νέα δημοτική αρχή και που …. καταντά όταν  είναι η ώρα  να παραδώσει  στον  επόμενο Δήμαρχο … ένα  χάος ..

… Κρατάμε λοιπόν μικρο καλάθι… αλλά πάντα θα ελπίζουμε ότι θα βρεθεί ο άξιος, ο οργανωτικός, ο άνθρωπος που θα αλλάξει και  θα βάλει το νερό στο αυλάκι   για την αλλαγή στο νησί μας

… Φυσικά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.. και οι   εκλεγμένοι  θα πρέπει να έχουν και αυτοί τον ίδιο στόχο …  για να πάμε ένα βήμα μπροστά..

… Παρακαλούμε όλους εσάς.. διοικούντες και αντιπολίτευση όλων των παρατάξεων

… Σεβαστείτε την αγωνία των ψηφοφόρων σας !

… Σεβαστείτε την ανάγκη για  αλλαγή σε όλα αυτά που μας πονούν ,  και μεταμορφώστε το  αγαπημένο   νησί  μας ,σε ένα τόπο πολιτισμού και ανάπτυξης…

… Ξεχάστε ότι σας χωρίζει και ενώστε τις γνώσεις  και διαθέσεις για προσφορά.. ώστε να πάμε την Ιστορική  μας Σαλαμίνα εκεί που πρέπει να είναι ..

…. Εμείς θα είμαστε εδώ.. και ελπίζουμε να είναι πολύ λίγο το ΜΑΥΡΟ και πολύ το ΑΣΠΡΟ στα αρθρα μας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.