Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ

Πως μπορείς να προσπέρασης  ένα  τόσο ιδιαίτερο και σημαντικό για τον τόπο μας προσκλητήριο  ;;;

Πως μπορείς να πεις ΟΧΙ σε μια ενέργεια που για πρώτη φορά γίνετε από  δημόσιο Φορέα   και σπάει το άβατο της Κυνόσουρα ;;

Πως μπορείς να μην πεις σε όλο το επιτελείο της ΑΡΧΗΣ  ΛΙΜΕΝΩΝ και στον Δημοσθένη Μπακόπουλο ότι θα είμαστε εκεί ..

Πως μπορείς να μην πεις  ευχαριστώ …και ας μην το δέχονται …. γιατί πιστεύουν … οτι είναι καθήκον και υποχρέωση τους όλα αυτά που προσφέρουν και σχεδιάζουν  ;

Φίλοι αναγνώστες να είστε όλοι εκεί να δείξουμε έμπρακτα οτι στηρίζουμε το Έργο της Δημόσια Αρχής Λιμένων …

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δημόσια Αρχή Λιμένων ανακοινώνει ότι την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 11:00 π.μ. θα διοργανώσει εθελοντικό καθαρισμό της περιοχής πέριξ του Τύμβου Σαλαμινομάχων στην βόρεια ακτή της Κυνόσουρας Σαλαμίνας, αλλά και της περιοχής του νταμαριού πλησίον του Τύμβου.
Η δράση αυτή αποτελεί μία ακόμη απόδειξη της δέσμευσης της Αρχής για την προστασία και ανάδειξη του κορυφαίας ιστορικής, αρχαιολογικής αλλά και συμβολικής σημασίας ενάλιου και παράκτιου τοπίου της περιοχής.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ. 2131371638 και στη δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου dal.gram@yna.gov.gr .
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΔΑΛ
Δημοσθένης Π. Μπακόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.