Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

…Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Είναι αλήθεια, πως η Κρητική αύρα, επηρεάζει καθοριστικά τον Μίλτο..
Τον μύστη αυτόν, της μπαλάντας..Και μοναδικό στο είδος του.
…Όταν βρίσκεται στη λεβεντομάνα, πάντα κάποιο σκίρτημα παραπάνω, η ψυχούλα του το καταθέτει. Ίσως γιατί και εκεί, έχει δυνατούς κι αληθινούς φίλους. Όπως και την Βούλα, που έκανε τα χιλιόμετρα της από το Ηράκλειο, για να είναι μαζί του. Και να μιλήσει για επικείμενες συνεργασίες τους 
…Χθες ο αγαπημένος τραγουδιστής και δημιουργός, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, στην πολύ επιτυχημένη εμφάνισή του, στο Γεράνι του Ρεθύμνου.. Στο πανέμορφο θέατρο »Μυθωδία» που ενώ χωράει περίπου 350 άτομα καθιστά. .Οι όρθιοι ήταν διπλάσιοι.. Ήταν τελικά μια πραγματική μελωδική.. μυθωδία. Που άφησε υπέροχα ίχνη.
Από τον τεράστιο αυτό καλλιτέχνη, που κάθε του εμφάνιση αποτελεί ισχυρό καλλιτεχνικό γεγονός..
…Σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας, η μελωδική φωνή του Μίλτου , μαζί με αυτή του κοινού του, έφθανε στην άλλη άκρη της πόλης. χαϊδεύοντας απαλά την όμορφη Αυγουστιάτικη βραδιά. Ταξιδεύοντας νοερά και πάνω στο απαλό Μεσογειακό κυματάκι μυριάδες εικόνες ψυχής.. Η Βούλα η Τρίκα έπαιρνε σκηνές, που τις κοινοποιούσε στους πολυπληθείς φίλους του εξαιρετικού Μίλτου Πασχαλίδη. Του πρύτανη της μπαλάντας.
…Και τελικά ναι.. Αυτές είναι οι δυνατές στιγμές του καλοκαιριού που μένουν να μας ζεσταίνουν την καρδιά, τις όποιες άδειες νύχτες του χειμώνα.. Βούλα να είσαι καλά. Φιλιά στον Μίλτο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.