Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

..Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Αλλαγή σελίδας στην νεώτερη ιστορία του τόπου.. Αυτό είναι και το μεγαλείο της Δημοκρατίας μας.. Η βούληση του λαού, να αποτελεί και την καθοριστική του εντολή.. Η οποία είναι και απόλυτα σεβαστή. Συγχαρητήρια λοιπόν, στον νέο πρωθυπουργό της χώρας.. Με την ευχή να εργαστεί για το καλό του τόπου. Συνεχίζοντας το έργο του προκατόχου του. Που σε πολύ δύσκολες στιγμές για τον τόπο, πήρε το τεράστιο βάρος της εξυγίανσης του. Με ένα επιτελείο τίμιων συνεργατών του.
…Εύχομαι στον νέο πρωθυπουργό της χώρας, να μπορέσει κι αυτός να έχει την τύχη και την ευλογία άξιων και τίμιων συνεργατών ώστε να προσφέρει έργο στην πολύπαθη αυτή πατρίδα. Και στον τόσο αγνό αυτό λαό της,πού τόσες ελπίδες έχει χτίσει.. Τόσα όνειρα, όπως δείχνει και η κάλπη, έχει επενδύσει.. Γίνανε λάθη. Το είπε και ο απελθών πρόεδρος ο κύριος Τσίπρας Πως »όποιος αγωνίζεται κάνει και λάθη». Έπρεπε η δράση του »Ρουβίκωνα» να είχε αναχαιτισθεί. Τα Εξάρχεια να είχαν αποδοθεί στους φυσικούς τους κατοίκους. Το μεταναστευτικό να είχε κι αυτό μαζευτεί. Θέματα τουλάχιστο που προκαλούσαν την αισθητική και την ασφάλεια των πολιτών.. Εάν ακόμα, δεν μπορούσαν να γίνουν στην οικονομία μεγαλύτερα βήματα. Αυτά τουλάχιστο που προκαλούσαν έπρεπε να μαζευτούν. Γίνανε πολλά. Δούλεψε σκληρά είναι αλήθεια, η απελθούσα κυβέρνηση..Σε θέματα καθοριστικά, θεσμικά. Όμως οι κάποιες απλές σκιές της καθημερινότητας, αποκτούσαν χάρη σε όλα τα άλλα, ογκώδεις διαστάσεις. Πιστεύω η αυτοκριτική και η επανεξέταση όλων, που από τώρα ξεκινάει, να βοηθήσει στην από δω και πέρα πορεία. 
Το μήνυμα άλλωστε γι’αυτό εδόθη ..
…Εύχομαι στον νέο πρωθυπουργό, που γνωρίζει, την αγάπη που μου έτρεφε η μητέρα του, χάρη στο κοινό μας πρόβλημα.. Η γλυκιά δοτική και απέραντα απλή Μαρίκα, να μπορέσει κι αυτός με την »σκυτάλη» που σήμερα έλαβε, να πάει τη χώρα κι άλλα βήματα μπροστά.. Πετώντας στα σκουπίδια πλέον, την μιζέρια, την αναίρεση, την μικρότητα, τις »αρπαχτές» κι όλη αυτή την κακοδαιμονία που μας έφερε στα μνημόνια και στη φτώχεια
Καλή δύναμη.. Και καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.