Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Γράφει ο Φίλιππος Καρακώστας
Το Καματερο αξίζει!!!!
……Η περιοχή του Καματερού στα Αμπελάκια είναι μια από της ομορφότερες στο νησί μας …… και Ιστορικά μια από τις σπουδαιότερες της Ελλάδος .
….Προσπαθώ να φανταστώ…. όπως εγώ…. επιθυμώ αυτόν τον ιστορικά τόπο ……
….Κλίνω τα μάτια και βλέπω …… τον παραλιακό της  δρόμο … πεντακάθαρο… με όμορφη πεζοδρόμηση και από τις δυο πλευρές του …..με ποδηλατοδρόμο … κιόσκια και σημεία ξεκούρασης ….με μια παραλία πεντακάθαρη….. με τις ψαρόβαρκες και τα πλοιάρια σε…. οργανωμένους χώρους … με πολλά δέντρα και κηπάκους …περιποιούμενους καθαρούς …. η περιοχή ιδιαίτερα το καλοκαίρι να σφύζει από ζωή….
….. Τα μαγαζιά γεμάτα κόσμο που απολαμβάνουν το ουζάκι τους.. μαζί με το καταπληκτικό Σαλαμινιωτικο Χταπόδι….. Αγναντεύοντας  το νησί του Αγ,Γεωργίου,….τα καράβια να περνούν ….. απο τον Ιστορικό χώρο της Ναυμαχία της Σαλαμίνος..

…….Ανοίγοντας τα μάτια …….άλλες εικόνες με προσγειώνουν ……..ανώμαλα σε μια πραγματικότητα που δεν μου αρέσει …. Πλήρη απογοήτευση ….. με εξοργίζει…… και πιστεύω πολλοί να έχετε τα ίδια…… συναισθήματα με μένα ….
…….Δεν θα πω….. ΤΙΠΟΤΑ …δεν χρειάζεται ……απλώς  θα αναρτήσω τις φωτογραφίες της παράλιας και την πραγματική κατάσταση που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια …. χωρίς λογία …..με πολύ λύπη …. αλλά και απογοήτευση ελπίζοντας ότι θα ύπαρξη κάποιος  ¨¨Άρχοντας¨¨ στον  τόπου με όραμα και αγάπη  …
…..Οι κάτοικοι… οι καταστηματάρχες … ο καθένα τους έχουν…. επένδυση στον χώρο τους με….. πολύ μεράκι αλλά και χρήμα …..με τα περισσότερα νεοκλασικά ανακαινισμένα με ….φανταστικές νέες οικίες και καταπληκτικά μαγαζιά .
…..Περιμένοντας να τους ….θυμηθούν και να προχωρήσουν στην αξιοποίηση αυτού του ……πανέμορφου ιστορικού τόπου …..του Καματερού.

……………………………………………………………………………………….Φίλιππος Καρακώστας

…..ΥΓ…. Αν δεν αποδεχθούμε τα λάθη και τις παραλήψεις μας ΠΟΤΕ δεν θα δούμε την Σαλαμίνα της Παιδείας του Πολιτισμού και της Ανάπτυξης .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.