Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

..Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Ένας από τους πιο γνήσιους, τους πιο αναγνωρισμένους εκφραστές του καλού μας τραγουδιού, ο Μίλτος Πασχαλίδης, μέσα στο πρόγραμμα των καλοκαιρινών του εμφανίσεων, έχει συμπεριλάβει και τον Πειραιά. Με μια συναυλία αξιώσεων όπως άλλωστε, είναι όλες οι εμφανίσεις του σεμνού και ταλαντούχου δημιουργού..Που σε κάθε του εμφάνιση, καταθέτει συναίσθημα και επικοινωνία υψηλού επιπέδου, με το κοινό του..
…Είναι νωρίς ακόμα..Η συναυλία θα δοθεί,τη Δευτέρα 26\ Αυγούστου, 2019, στο Βεάκειο θέατρο,του Πειραιά. Απλά το σημειώνω, αφού έλαβα από τον φίλο και εξαίρετο καλλιτέχνη το ενημερωτικό δελτίο και το διαφημιστικό γράφημα.
…Σημειώστε το και σεις, για να μην το ξεχάσετε. Δευτέρα 26\8 Βεάκειο. Στο θέατρο του Πειραιά, που φέρει το όνομα του μεγάλου μας ηθοποιού, Αιμίλιου Βεάκη.
…Μετά από έναν εξαιρετικά δραστήριο κι επιτυχημένο χειμώνα, για τον καλλιτέχνη αυτόν, ο Μίλτος έρχεται στον Πειραιά με πολύ διάθεση,για να τα δώσει όλα. Στον Πειραιά όμως, θα έρθει, από το Ηράκλειο της Κρήτης και η δημοσιογράφος Βούλα Τρίκα που και αυτή θα παραστεί, στο κάλεσμα του φίλου μας Μίλτου.
Ο οποίος καθώς μαθαίνω πήγε υπερβολικά καλά ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, στο Θέατρο των Βράχων που εμφανίσθηκε και επευφημήθηκε από το ζεστό και ενθουσιώδες κοινό του.
…Απλά γιατί πλέον οι αξίες αναγνωρίζονται. Και αξιολογούνται.
Κι ο Μίλτος στον χώρο που υπηρετεί ήταν, είναι και θα είναι μια σταθερή αξία.. Λοιπόν. Πειραιώτες και όχι μόνο.Το σημειώσατε ;
Δευτέρα 26 Αυγούστου. Θα τα πούμε από κοντά. Τραγουδώντας όλοι μαζί, Μίλτο Πασχαλίδη..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.