Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

…Με τον Μιχάλη βρεθήκαμε πρώτη φορά,το 1996 στο Λασίθι όταν πρώτο-κατέβαινε υποψήφιος βουλευτής. Με είχε κερδίσει τότε, με την απλότητα και την αμεσότητα που τον διέκρινε. Με την ευρυμάθεια και την οξυδέρκεια του.
Την πίστη που είχε στις αρχές του χώρου που υπηρετούσε.
. Είχαμε πιει τότε τις τσικουδιές μας και τα είχαμε πει για τα καλά.
Μόνο το..Κυπριακό, δεν είχαμε καταφέρει να λύσουμε.. 
Οι συμπολίτες του σε κείνες τις εκλογές τον τίμησαν..Μα για κάποιο λόγο,με απόφαση του εκλογοδικείου, έχασε την έδρα.
Επανεξελέγη όμως, στις εκλογές του, 2000, του 2004 του 2007 του 2009..
…Στο διάστημα 1993-1996 διετέλεσε ειδικός σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού. Ενώ σε επόμενη κυβέρνηση διετέλεσε και υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.. Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών..Και στο Πάντειο Πανεπιστήμιο μεταπτυχιακό στην Περιφερειακή Ανάπτυξη.
Για χρόνια ήταν διοικητικό στέλεχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας
Με τον Μιχάλη Καρχιμάκη συναντιόμαστε συχνά, σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Όποτε βγαίνει και η απαραίτητη πλέον φωτογραφία. Όπως αυτή, που τραβήχτηκε σε πρόσφατη εκδήλωση παρουσίασης μουσικού λευκώματος που ήμουν βασικός ομιλητής και είχα την τιμή ανάμεσα στο ακροατήριο να είναι κι ο φίλος ο Μιχάλης. Ο οποίος και πάλι εξ όσων γνωρίζω, διεκδικεί μια έδρα στο κοινοβούλιο..Ζητώντας φυσικά την στήριξή μας..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.