Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Και όπως Πάντα η Σαλαμίνα έχει τους αντιπροσώπους της .                                                                                    απο Σα

Απο την Σαλαμίνα συμμετέχουν….

Ρίτσα Ανδριανου,

Νίκη Παπανικολάου,

Διογένης Δρίτσος,

Ρούλα Σοφρά,

Και η συνεργάτης της εφημερίδος μας Μαρία Τσεβά

2 Σχόλια “ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ

 1. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΡΙΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ( Ρίτσα Ανδριανου,, Νίκη Παπανικολάου, Διογένης Δρίτσος,Ρούλα Σοφρά, Μαρία Τσεβά )
  ΜΙΑΣ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΠΑΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ 🙂
  ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ , ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ {Π.Ε.Λ.Τ. ) , ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ , ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΤΣΕΒΑ !
  ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ Π.Ε.Λ.Τ.
  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  ΓΙΩΡΓΟΣ Α. ΛΕΝΗΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

  1. Κύριε Λενη σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία και τα λογία σας .Η προσπάθεια μας δεν είναι μόνο να καυτηριάζει προβλήματα αλλα και να αναδεικνύει το αλλο πρόσωπο της Του πολιτισμού της Ιστορία και οποιοδήποτε θετικό έχει να κάνει με της αλλαγή των νοοτροπιών και προσπαθειών ομάδων η ατόμων ….. Η προβολή προβλημάτων μπορεί να μην αρέσει να ακούγονται να βγαίνουν διαδικτυακά σε ολον τον κόσμο ..αλλά ετσι θα πιέσουμε και εμείς… μαζί με πολλούς που προσπαθούν ώστε να πάμε μπροστά την ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΜΑΣ
   Οσο για την Μαρία είναι ένας εξαιρετικός Άνθρωπος , καλλιτέχνης… ΑΛΛΑ και συνεργάτης…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.