Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Ενόψει της αντιπυρικής περιόδου και λόγω του ότι η Σαλαμίνα αποτελεί τον τελευταίο «πνεύμονα» πρασίνου στην ευρύτερη περιοχή, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος επισκέφθηκε τον τοπικό πυροσβεστικό σταθμό της Σαλαμίνας.
Ο κ. Χατζηπέρος συναντήθηκε με τον Διοικητή κ. Παναγιώτη Αράπη, τους Αξιωματικούς και τους πυροσβέστες και τους ευχαρίστησε για την μέχρι τώρα άψογη συνεργασία τους. Παράλληλα ενημερώθηκε για τις ανάγκες σε έμψυχο δυναμικό και μέσα, όπως επίσης και για την ετοιμότητα που πρέπει να υπάρχει καθόλη την διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου. Συνέστησε δε την πιστή εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας προκειμένου να ολοκληρωθούν κατά τον καλύτερο τρόπο τα σχέδια εφαρμογής. Η κλιματική αλλαγή με τα ακραία καιρικά φαινόμενα ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια απαιτεί ύψιστο επίπεδο ετοιμότητας, οργάνωσης και συντονισμού.
Κατόπιν, ο κ. Χατζηπέρος επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας και ενημερώθηκε για τις εξελίξεις των εργασιών αποκατάστασης μετά τις βλάβες που προκλήθηκαν στις εγκαταστάσεις από τη διέλευση της καταιγίδας «Ζορμπάς». Οι εργασίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο, το ακτινολογικό λειτουργεί πλέον κανονικά και εντός της εβδομάδας θα λειτουργήσει κανονικά και το μικροβιολογικό.
Το Κ.Υ. Σαλαμίνας κατά τους θερινούς μήνες όπου ο πληθυσμός του νησιού υπέρ τετραπλασιάζεται πρέπει να βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα και για το λόγο αυτό ο Αντιπεριφερειάρχης προβαίνει σε συνεχείς παρεμβάσεις προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.
Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων επισκέφθηκε το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.