Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

…Γράφει ο Πάνος Καλουδάς.
…Πόσο χαίρομαι όταν με καλούν για μια ομιλία μου,κάπου.. Και στο έδρανο πλάϊ μου, υπάρχουν σημαντικές προσωπικότητες, όπως η φίλη μου η Βασιλική.. Η σπουδαία επιστήμονας η κυρία Βασιλική Τζαχρήστα.. 
….Με τους τόσο ισχυρούς δεσμούς της, με την Αρχαία Ολυμπία.. .
…Με τους ισχυρούς δεσμούς, λόγω της Ακαδημαϊκής της ιδιότητας.. Άνθρωπος απλός, σεμνός, δοτικός, η Βασιλική, αναλώνει τη ζωή της δημιουργικά, στηρίζοντας την Μεγάλη Ιδέα του Ολυμπισμού.. Διδάσκοντας στους φοιτητές της τα ιδανικά που προσφέρει αυτή η Ιερή άμυλα
…Η Βασιλική λοιπόν, ύστερα από πολύ ώριμη σκέψη,παίρνει την απόφαση, να αγωνιστεί για τα κοινά, στην ιδιαιτέρα της πατρίδα στα Τζουμέρκα, της Ηπείρου.. Έτσι, μπορούμε πια να πούμε πως αλλάζουν σελίδα και τα Τζουμέρκα, αφού το »τιμόνι» της πόλης, το παίρνουν στα χέρια τους, άνθρωποι έντιμοι και καλλιεργημένοι..Με οράματα και αγάπη. Όπως η Βασιλική.. Που κατεβαίνει στον αγώνα, με τον Δημοτικό Συνδυασμό »Σύγχρονος Δήμος» με τον επικεφαλής του κ. Γιάννη Σεντελέ.. Άνθρωποι σοβαροί και αποφασισμένοι να κάνουν έργο.. Μαζεύοντας παράλληλα και τις όποιες »πληγές» άνοιξε η κακή διαχείριση και η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος.. Με άπειρες δημιουργικές ιδέες και με ευλάβεια προσεγγίζει η Βασιλική τις νέες της πρωτοβουλίες στον Δήμο Τζουμέρκων. Αποφασισμένη να αφιερώσει πια τη ζωή της στον αγώνα αυτόν..
…Και μια που η μέχρι τώρα ζωή της ήταν ταυτισμένη με την αθλητική άμυλα, θα χρησιμοποιήσω ανάλογο όρο, λέγοντας πως πια βρίσκεται πολύ κοντά στο νήμα της νίκης.. Κάτι που αξίζει, πραγματικά αυτός ο γλυκύτατος άνθρωπος που λατρεύει την δημιουργική ενασχόληση και την φύση..Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Τμήμα Αρχαιολογίας. Με παράλληλες σπουδές στην μουσική και στις Ξένες γλώσσες..Είναι διδάκτωρ κοινωνικής και εκπαιδευτικής πολιτικής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Εργάζεται παράλληλα και στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία. Ενώ ασχολείται εθελοντικά με τα Πολιτιστικά Σωματεία της γενέτειράς της..(Σύλλογος »Τσόπελα-Πραμάντων», Σύλλογος »Πραμαντιωτών Αττικής», »Ομοσπονδία Αδελφοτήτων Τζουμερκιωτών», »Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος» κ.α.. Πρόκειται για μια πολύ δραστήρια,δυναμική,μορφωμένη και δημιουργική γυναίκα, που αξίζει την στήριξη όλων εσάς των ετεροδημοτών που θα πάτε Τζουμέρκα να ψηφίσετε.. Μα και όλων των άλλως συμπατριωτών της, που επιλέγουν πλέον αξίες.. Στη θέση των μίζερων και δολίων παλαιότερων επιλογών τους. Όπου όλο το βάρος έπεφτε στο »εγώ» και στο »τι παίρνω από σένα, για να σου δώσω αυτό που θές για την εκλογή σου» Το ζητούμενο σου φίλε δημότη, δεν πρέπει πια να είναι το δεντράκι της αυλής σου.. Μα το απέναντί σου δάσος που θέλεις να καμαρώνεις.Ψήφο στην Βασιλικούλα λοιπόν
Και θα με θυμηθείς.. Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε..
…Η επάνω φωτογραφία και η κάτω αριστερά,είναι από ομιλία μας με την Βασιλική στην Αρχαία Ολυμπία..
Και οι δύο άλλες.. Η Βασιλική με τον υποψήφιο δήμαρχο τον κ.Σεντελέ και πλάι το δελτίο που έδωσε στην δημοσιότητα..
Που αν το πατήσετε να ανοίξει, θα διαβάσετε και τις θέσεις της, σχετικά με την πρωτοβουλία της..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.