Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Γράφει ο Πάνος Καλουδάς

.. Στην κατάμεστη αίθουσα του »Πολυχώρου Πολιτισμού» , πραγματοποιήθηκε σήμερα, το αφιέρωμα στον ηθοποιό μας Μίμη Φωτόπουλο.. Στον πολύπλευρο αυτόν κωμικό μας, που τόσο τρυφερά, έχει χαράξει την παρουσία του στις καρδιές όλων μας… Στην ομιλία μου αναφέρθηκα στην γνωριμία μου μαζί του και στα όσα καθοριστικά και ευεργετικά αποκόμισα από αυτόν… Καθώς και για το τόσο σημαντικό έργο του.. Πέρα από το ερμηνευτικό, το συγγραφικό,σε θεατρικά έργα, το εικαστικό και το λογοτεχνικό…. Φυσικά αναφέρθηκα με πολύ τρυφερότητα όπως του άξιζε και στον Άνθρωπο Φωτόπουλο..
….Στα δεξιά μου είναι ο νέος πολύ ταλαντούχος και ανερχόμενος ηθοποιός μας, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, που διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο του Μίμη Φωτόπουλου, με τίτλο »Ελ Ντάμπα» των εκδόσεων..»24 γράμματα» που αφορά την εξορία του, στην Αίγυπτο, από τους Άγγλους… Και τα βάσανα, σωματικά και ψυχικά που πέρασε σ’αυτήν..Στα αριστερά μου κάθονται οι άλλοι δύο συνομιλητές μου ο καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Κυριακός Και ο συνάδελφος διευθυντής σύνταξης της »Εφημερίδας των Συντακτών» κ. Νικόλαος Βουλέλης..
….Ήταν μια άψογα οργανωμένη παρουσίαση από τις εκδόσεις »24 Γράμματα» και προσωπικά από τον ίδιο τον Γιώργο Δαμιανό..

…Στην παρουσίαση που έκανα,  στον Πολυχώρο Πολιτισμού, του Χαλανδρίου, για τη ζωή και το έργο του κωμικού μας Μίμη Φωτόπουλου, ακροατής μου, ήταν και ο φίλος, με τις ροκ μπαλάντες της ψυχής μας, ο τραγουδιστής Βασίλης Παπακωνσταντίνου..
…..Που τον ευχαριστώ για την παρουσία του… Όπως και όλους αυτούς τους δεκάδες φίλους, που ήρθαν στο Χαλάνδρι, να ακούσουν τα λόγια της καρδιάς για τον μεγάλο μας κωμικό…
…..Ευχαριστώ θερμά για την παρουσία τους επίσης την ;Έφη Σπαχή, την Cindy Valliniκαι τον Γιάννη, τον Dimitris Theodorou τον Μανώλη Καρτσάκη,την Rania Papadimitriou, Την Σταυρούλα Τρίκα και τον Κώστα Βενετσάνο,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.