Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Γράφει ο Πάνος Καλουδάς
. Πάντα μπροστά, ο Πολυχώρος Πολιτισμού του Χαλανδρίου »24 Γράμματα» παρουσιάζει την Δευτέρα 7 Μαίου, μια έκθεση, με έργα του αξέχαστου ηθοποιού μας Μίμη Φωτόπουλου..
….Εκτός από την ταπεινότητά μου που θα αναφέρω πτυχές της ζωής του μεγάλου μας κωμικού, που είχα την τύχη να γνωρίσω και να συνεργαστώ μαζί του… Καθώς και για την τόσο προχωρημένη παρεμβατική του τεχνική
Θα μιλήσουν ακόμα.. Ο καθηγητής της Ιστορίας του Θεάτρου και του Ελληνικού κινηματογράφου, στο Τμήμα θεατρικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πάτρας, ο κύριος Κωνσταντίνος Κυριακός.
….Και ο Διευθυντής της »Εφημερίδας των Συντακτών» κ. Νικόλαος Βουλέλης..
….Μια όμορφη εκδήλωση, από την οποία κανείς δεν πρέπει να απουσιάσει… Θα εκτεθούν σπάνια συλλεκτικά έργα-κολάζ, με γραμματόσημα που φιλοτέχνησε ο σπουδαίος μας ηθοποιός..
Που με τόση αγάπη με τόσο μεράκι και υπομονή δημιουργούσε..
Παράλληλα θα παρουσιασθεί, και το βιβλίο που έγραψε ο Μίμης Φωτόπουλος, »Ελ Ντάμπα». Που αφορά την εξορία του από τους Εγγλέζους στην Αφρική..
…..Από τις εκδόσεις »24 Γράμματα» του ακούραστου και δημιουργικού Γιώργου Δαμιανού… Που στηρίζει τις τέχνες και τα γράμματα με αγάπη και αφοσίωση. Προσφέροντας βήμα έκφρασης στους δημιουργούς..
Ενώ θα διαβαστούν και αποσπάσματα του βιβλίου, του Μίμη Φωτόπουλου..
Έτσι για μια ακόμα φορά, ο λατρεμένος μας κωμικός θα πρωταγωνιστήσει με το πολύπλευρο έργο του… Γιατί όχι και με την νοερή του παρουσία… Αφού τόσο βαθιά πια έχει εισχωρήσει .στις καρδιές όλων μας….
….Την Δευτέρα 7 Μαιου στις 8.00 μμ…
…. Ελάτε να στείλουμε μαζί, έναν χαιρετισμό στον Μίμη των πιο τρυφερών μας σκιρτημάτων .. Η Είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.. Στον » Πολυχώρο Πολιτισμού»
Στο Χαλάνδρι Λεωφ Πεντέλης 77 α’ όροφος..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.