Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

Γράφει ο Φίλιππος Καρακώστας

Πολλά έχουν ειπωθεί   και έχουν γραφτεί για την επισκευή των οδοστρωμάτων στο νησί μας

Επισκευή – επίστρωση  των δρόμων κόστους  πολλών εκατομμυρίων  ευρώ,  που θα άλλαζαν την άθλια κατάσταση των δρόμων  .

Πράγματι  το έργο πραγματοποιήθικε σε κάποιους κεντρικούς δρόμους  …κάτι που η ΑντιΠεριφέρεια  , και ο Δήμος μας  ύμνησαν και  με υπερηφάνεια το  αναφερόσουν  οπού βρεθούν ως πολύ σημαντικό έργο στην θητεία  τους …

Θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε … χωρίς κανένα απόλυτος  σχόλιο  μαζί τους  και να σου…. ευχαριστήσουμε … . Παρά την σημαντική καθυστέρηση και τις καταστροφές πουν υπήρξαν  στα αυτοκίνητα μας .

Αλλα δεν γίνετε…  γιατί σίγουρα κάτι δεν πήγε καλά τεχνικά στην εκτέλεση του έργου.

Δεν μπορεί νομίζω κανένας μας  να μπορεί δεχθεί ένα  έργο εκατομμυρίων  , να υπάρχουν καθημερινά βλάβες στο οδόστρωμα από υποχωρήσεις στο έδαφος   ;

Αυτό δείχνει   προχειροδουλειά ,  χρήματα στον βρόντο … εφόσον  μειώνει  το χρόνο που τα αυτοκίνητα μας θα έχουν την …..τύχη να περπατούν σε ένα σωστό και ασφαλή δρόμο .

Ο κόσμος απαιτεί   Σεβασμό στα χρήματα μας με σωστή δουλειά ,και άμεση και σωστή αποκατάσταση  απο την ανάδοχο εταιρία (για αρκετά χρόνια)  σε αυτό το έργο που μας κόστισε κάποια εκατομμύρια ….γιατί εμείς τα πληρώσαμε ..

………………………………………………………………..Φίλιππος Καρακώστας

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το σχόλιο σας θα δημοσιευθεί αφου εγκριθεί πρώτα απο τον διαχειριστή για την αποφυγή υβριστικού η προσβλητικού περιεχομένου.