Το Σαλαμινίων Βήμα είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ

Γράφoυν οι Πάνος Καλουδάς και Φίλιππος Καρακώστας..

….Αγαπημένες μας φίλες. Αγαπημένοι μας φίλοι

Με οδηγό μας, την αγάπη και μόνο, για τον τόπο που ζούμε, δημιουργήσαμε την διαδικτυακή αυτή εφημερίδα.. Ώστε ο παλμός της καρδιάς μας να ακουστεί και στις πιο κλειστές ακόμα πόρτες
….Το »Σαλαμινίων Βήμα» είναι μια έντιμη προσπάθεια, ανιδιοτελής, που αξίζει την στήριξή σας.. Μιας και είναι το δικό σας μέσο, η δική σας φωνή..
….Η φωνή του όμορφου και ιστορικού αυτού νησιού..Που όμως τα δεκάδες προβλήματα, μικρά και μεγάλα το πιέζουν και το καθηλώνουν σε μια αναχρονιστική καμπή..
….Ο τρόπος λειτουργίας των υπηρεσιών …Η κατ’επιλογήν »αναρμοδιότητα» των αρμοδίων, η αδιαφορία των διοικητικών μηχανισμών… Ακόμα και η αδιαφορία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού σε θέματα που αφορούν την ιστορία του νησιού…Και την υπεύθυνη και σοβαρή διάδοση αυτής… Που αφορούν την τήρηση της καθαριότητας και την αυστηρή επισήμανση αυτής, σε κάποιους πολίτες που αδιαφορούν και για την υγεία των άλλων, μα και για την εικόνα του νησιού..
….Την προστασία των πολιτών από συστηματικές κλοπές των σπιτιών και των επιχειρήσεων.. Και πολλά πολλά ακόμα θέματα που κατατάσσουν την εικόνα του νησιού σε άλλες εποχές .
….Των »Σαλαμινίων Βήμα» λοιπόν, θα σταθεί απέναντι σε όλες αυτές τις μικρότητες και τις αθλιότητες που συμβαίνουν γύρω μας..Οι Τοπικοί Φορείς, θα πρέπει να έχουν υπόψιν τους πως η ηλεκτρονική αυτή εφημερίδα δεν έρχεται για να.. ανακοινώνει Δελτία Τύπου μόνο.. Μα κυρίως να καταγγέλλει τα κακώς κείμενα….Αλλά και να επικρότηση τα θετικά..
Να καταγγέλλει την τυχόν αδράνεια των φορέων …και να αναφερθεί για την αμεσότητα επιλύσεις προβλημάτων
Δίπλα της η εφημερίδα θα έχει τους πολίτες του νησιού..
Όλους αυτούς που κουβαλάνε τις ίδιες ανησυχίες και τις ίδιες ευαισθησίες με μας..
Ώστε όλοι μας να ενώσουμε την φωνή μας για το γενικό καλό..
Αρκεί η ένωση αυτή να έχει ευπρέπεια και ήθος.. Κάτι »κοκορομαχίες» μεταξύ πολιτών με οχετό ύβρεων και ανοησιών, που βλέπουμε αλλού, εδώ δεν χωράνε.. Το ηλεκτρονικό αυτό ενημερωτικό μέσο είναι ΒΗΜΑ πολιτών.. Και αντιπαραθέσεων.. Αρκεί αυτές να έχουν μια ευπρέπεια..αλλα και ονομα επώνυμο
Διότι η εφημερίδα μας αυτή που δεν είναι απλό Facebook μα ανήκει στο συνδρομητικό GR φθάνει μέχρι την Αυστραλία και την Νέα Ζηνλανδία Στις εκεί Ελληνικές Κοινότητες
Φθάνει Καναδά Αλάσκα Σκανδιναυικές χώρες κι όπου υπάρχουν Σαλαμινιοί ετεροδημότες…
Και γενικά Έλληνες που αγαπάνε την πατρίδα. Γι’αυτό και επιστολές με αγενές ύφος και με ύβρεις να το ξέρετε δεν θα φιλοξενούνται.. Το κόστος της εφημερίδας αυτής που είναι σχετικά μεγάλο γ’αυτούς τους καιρούς, καλύπτεται σε μεγάλο μέρος από το υστέρημά μας..
….Αυτό για να μην νομίσει κανείς, πως πουλάμε σε κανέναν..έμμισθες υπηρεσίες ενημέρωσης..
….Αυτά προς το παρόν φίλοι μου.. Και καλώς σας βρήκαμε..

Υ.Γ Αν δεν αποδεχθούμε τα λάθη και κακές νοοτροπίες μας, ΠΟΤΕ δεν θα δούμε την Σαλαμίνα της παιδείας και της Αναπτύξης . .

Με Μια Ματιά